Twitteren szólt be a focista a tévében szakértő exfocistának, aki annyit írt vissza, hogy bárcsak már az ő idejében is lett volna Twitter

angol foci
2022 május 21., 07:56

Drámai körülmények között nyert az Everton a Crystal Palace ellen az angol Premier League csütörtöki játéknapján, és a 3-2-es győzelemmel eldőlt, hogy jövőre is az első osztályban maradhatnak. A felfokozott hangulatot jellemzi, hogy a lefújás után úgy rohantak be a hazai szurkolók a pályára, mintha bajnoki címet ünnepelhetne a csapat.

link Forrás

De az izgalmak a meccs után sem értek véget: hajnali fél háromkor az Evertonban játszó Richarlison ugyanis Twitteren üzent a meccset közvetítő ex-liverpooli Jamie Carraghernek, hogy „mossa ki a száját” ha róla és az Evertonról beszél. Majd hozzátette, hogy nem tiszteli őt, és az egészet egy szar emojival zárta le.

link Forrás

A brazil támadót minden bizonnyal az háboríthatta fel, hogy a Sky Sports-on futó közvetítésben a focista karrierjét a városi riválisnál töltő Carragher arra utalt, hogy Richarlison csak színleli a sérülését, ezzel húzva az időt.

Carragher péntek délelőtt reagált, közölve, hogy igazából eléggé tetszik neki ez az egész, és ha lett volna Twitter akkor, amikor még ő volt játékos, biztos, hogy elég sokszor szólt volna be így a szakértőknek.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.