Depp vs. Heard - függetlenül attól, hogy mi lesz az ítélet, az áldozatok számára „visszatartó ereje lesz”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bulvár
2022 május 22., 07:58
comments 50

Már hatodik hete tart és a végéhez közeledik Johnny Depp és Amber Heard tárgyalása, itt az ideje összefoglalni ezt a poklot, ami a nyilvánosság előtt zajlott, zajlik és várhatóan fog is zajlani még jó darabig.

photo_camera Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

Mikor lesz vége?

A tárgyalás április 11-én kezdődött, és az eredeti tervek szerint öt hétig tartott volna, de most úgy tűnik, hogy várhatóan május 27-ig húzódik a vége. Az előző héten szünetelt is az eljárás, miután az ügyön dolgozó bírónak el kellett mennie egy konferenciára.

Mi történt eddig?

A verbális és fizikai erőszaktól az arcon elnyomott csikkeken át a bosszúból ágyba szarásig elég változatos vádak hangoztak el már az elmúlt években és a mostani tárgyaláson is, amely azért indult, mert Johnny Depp becsületsértésért perelte be Amber Heard-öt.

Depp 50 millióra perli volt feleségét, annak 2018-ban írt véleménycikke miatt, amelyben Heard az őt ért családon belüli erőszakról írt. Bár Heard nem nevezte meg benne Deppet, a színész azt állítja, hogy a Washington Postban megjelent írás miatt veszített el több szerepet is. Depp egyszer már elveszített egy pert, akkor a brit Sunt perelte, amiért feleségverőnek nevezte.

Mi van még hátra?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt