Megszűnt a Színes Tinták Bt.

POLITIKA
2022 május 30., 14:28
comments 2

Megszüntette az utolsó közvetlen hazai gazdasági érdekeltségét is Habony Árpád, a választás előestéjén indították el a már évek óta semmilyen bevételt nem termelő Színes Tinták Bt. végelszámolását – írja a HVG.

A 2003 végén alapított betéti társaságnak Habony a beltagja, a húga pedig a kültagja volt. A cégnek 2009 óta nem volt bevétele, általában évi 100 ezer forint nagyságrendű mínusszal működött.

Habony jól jövedelmező külföldi cége, a londoni bejegyzésű Danube Business Consulting még megmaradt a nem hivatalos kormányfői tanácsadónak.

Habony Árpád 2022. május 16-án Orbán Viktor eskütételén.
photo_camera Habony Árpád 2022. május 16-án Orbán Viktor eskütételén. Fotó: Németh Dániel/444

A nyilvánosságot kerülő Habony Árpád legutóbb Orbán Viktor beiktatásán tűnt fel, előtte pedig egy toszkánai vitorlásversenyen verte rommá a teljes mezőny.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.