Nancy Pelosi 82 éves férje ittasan balesetezett a Porschejával

külföld
2022 május 30., 12:40

Ittas vezetés miatt tartóztatták le Paul Pelosit, az amerikai képviselőház elnöke, Nancy Pelosi férjét Kaliforniában. Pelosi szombat este karambolozott a Porschejával. Egy főúton próbált áthajtani, amikor egy másik autó, amit egy 48 éves férfi vezetett, belé hajtott. Senki sem sérült meg, viszont a véralkoholszint-mérés után Pelosit előállították.

Kaliforniában 8 ezrelékes alkoholszint felett tilos vezetni. A hatóságok azt nem hozták nyilvánosságra, hogy Pelosinak mennyi volt a véralkoholszintje.

A másik sofőrt nem vették őrizetbe. Pelosi 5000 dollár (valamivel több, mint 1,8 millió forint) óvadék fejében szabadulhatott, amit valószínűleg le is tett, mivel a rendőrségi adatbázis szerint jelenleg nincs őrizetben.

Nancy Pelosi sajtószóvivőjén keresztül megüzente, nem fog nyilatkozni ebben a „privát ügyben”, Paul Pelosi még nem kommentálta nyilvánosan a történteket. (BBC)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.