Nancy Pelosi 82 éves férje ittasan balesetezett a Porschejával

külföld
május 30., 12:40
comments 1

Ittas vezetés miatt tartóztatták le Paul Pelosit, az amerikai képviselőház elnöke, Nancy Pelosi férjét Kaliforniában. Pelosi szombat este karambolozott a Porschejával. Egy főúton próbált áthajtani, amikor egy másik autó, amit egy 48 éves férfi vezetett, belé hajtott. Senki sem sérült meg, viszont a véralkoholszint-mérés után Pelosit előállították.

Kaliforniában 8 ezrelékes alkoholszint felett tilos vezetni. A hatóságok azt nem hozták nyilvánosságra, hogy Pelosinak mennyi volt a véralkoholszintje.

A másik sofőrt nem vették őrizetbe. Pelosi 5000 dollár (valamivel több, mint 1,8 millió forint) óvadék fejében szabadulhatott, amit valószínűleg le is tett, mivel a rendőrségi adatbázis szerint jelenleg nincs őrizetben.

Nancy Pelosi sajtószóvivőjén keresztül megüzente, nem fog nyilatkozni ebben a „privát ügyben”, Paul Pelosi még nem kommentálta nyilvánosan a történteket. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt