Táncold úgy végig a mai napot, ahogy ezek a hatvanas évekbeli észak-ír áltis csajok tolták a sulidiszkóban!

MŰVÉSZET
2022 május 31., 08:11
comments 16

Nem tudok betelni ezzel a rövid videóval, amit egy BBC-s újságíró, Robbie Meredith túrt elő kutatás közben egy archívumból. A hatvanas évek Észak-Írországában járunk, egy általános iskolai buliban, ahol a Hippy Hippy Shake-re rázzák a csajok, egész elképesztően. Én már felvettem a ritmust, Minó kutya viszont még nem.

Ugye te nem akarsz tacskó módra dögleni ma? Csavard fel a hangerőt, és döntsd el!

Ha nem, és tudod ilyen jól rázni erre a zenére, küldj 13:50-ig videós bizonyítékot a szilyl KUKAC 444.hu címre, és bekerülsz az újságba!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt