Zabigyerekezés, gonosz szurkolói rigmus, kamusérülés - vad szexbotrányról pletykálnak az olasz válogatottnál

olaszország
2022 május 31., 04:52
Nicolo' Zaniolo, az AS Roma támadója lőtte csapata egyetlen gólját a Feyenoord elleni győztes Konferencia Liga-döntőben
photo_camera Nicolo' Zaniolo, az AS Roma támadója lőtte csapata egyetlen gólját a Feyenoord elleni győztes Konferencia Liga-döntőben Fotó: GIUSEPPE MAFFIA/NurPhoto via AFP

Hétfőn bokasérülésre hivatkozva elhagyta az olasz válogatott edzőtáborát a Roma sztárja, Nicoló Zaniolo.

Olasz lapok, többek közt a La Repubblica, viszont arról írnak, és a Football Italia is foglalkozik a történettel, hogy nem ez az igazi oka annak, hogy a játékos végül nem lép pályára a válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzésein - köztük Magyarország ellen.

Az igazi ok egy komoly belső feszültség lehet Zaniolo és a válogatott védője, a másik római klub, az SS Lazio csapatában játszó Mattia Zaccagni között.

Zaccagni ugyanis jelenleg Zaniolo korábbi barátnőjével, az olasz influenszer Chiara Nastival él párkapcsolatban, aki gyereket vár.

Nasti és Zaccagni a római Olimpico lelátóján
photo_camera Nasti és Zaccagni a római Olimpico lelátóján Fotó: Chiara Nasti Instagram

A Roma csapata múlt héten megnyerte a Konferencia Ligát, és a játékosok a szurkolókkal őrült ünneplést csaptak, ami érthető, hiszen a klub évtizedek óta nem nyert nemzetközi trófeát.

Az ünneplés során aztán a szurkolók egy csoportja hangosan arról kezdett énekelni, hogy valójában Zaniolo Nasti leendő gyerekének apja, és a social mediában terjedő felvételek szerint Zaniolo ezen elég jól szórakozott.

link Forrás

Így most a sajtóban azt találgatják, hogy Zaniolo valószínűleg nem azért távozott a válogatott kerettől, mert bokafájdalmai miatt tényleg nem léphetne pályára. Hanem talán azért, mert lehetetlenné vált, hogy Zaccagnival egy csapatban szerepeljenek, és Roberto Mancini szövetségi kapitány inkább hazaküldte a Roma játékosát.

Zaniolónak és a Romának egyébként is majd válaszolnia kell az olasz futballszövetség kérdéseire, mert több olyan - főleg a Lazióról szóló - rigmus is elhangzott az ünneplés során, ami túllőhetett a célon.

Zaniolónak is jutott azért egy golyó a bulvárbalhéban, méghozzá a volt barátnő, Chiara Nasti részéről, akit egy Instagram-kommentben kérdeztek meg arról, hogy mit szól a rómaiak rigmusához. Nasti erre azt írta, hogy „azzal a garnélával, ami neki van, nem hiszem, hogy tudna gyereket csinálni. Mind szerencsétlenek és szánalmasok vagytok.” Később az influenszer törölte a kommentet.

Olaszország június 4-én Németország, június 7-én Magyarország, június 11-én Anglia ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.