1,3 milliárd forintot termelt Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata bulvárlapja

Média
2022 június 01., 09:28
comments 11

Rogán-Gaál Cecíliának és Sarka Katának több közös üzleti érdekeltsége is van, ezek közül az egyik a Top News Hungary Kft., amely „világháló-portál szolgáltatással” foglalkozik, és busás osztalékot termelt a barátnőknek - írta az mfor.hu.

A 2018-as alapítású cég, amely a TWN.hu bulvárportált üzemelteti, a 2021-es évet óriási, 1,56 milliárd forintos értékesítésből származó nettó árbevétellel fejezte be, azaz a 2020-as 679,8 millió forinthoz képest is közel egymilliárd forinttal emelkedett a cég árbevétele.

photo_camera Tihany Rogán Cecília instáján Fotó: Rogán Cecília/Instagram

Ez az adózott eredményben is visszaköszönt, hiszen 2021-ben a Top News Hungary Kft. igencsak nyereséges lett: Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közel 1,33 milliárd forintos nyereségnek örülhetett az év végén, ez szintén jelentős emelkedés a 2020-ban elért 561,47 millió forinthoz képest - írta a gazdasági portál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt