Meghalt Floridában egy férfi, aki a frizbijét kereste a tóban, amiben aligátorok is voltak

ÁLLAT
2022 június 01., 08:17
comments 4

Meghalt egy férfi, aki frizbit keresett a tóban egy olyan frizbigolfpályán, ahol táblák figyelmeztetnek arra, hogy aligátorok lehetnek a vízben és a közelben - közölte a floridai rendőrség.

Az ismeretlen férfi frizbiket keresett a vízben, és „egy aligátor is érintett volt” - közölte a largói rendőrkapitányság kedden.

A férfi 47 éves volt - tájékoztatott a floridai hal- és vadvédelmi bizottság. Közölték, hogy egy megbízott szakértő dolgozik azon, hogy kiemeljenek egy aligátort a tóból, „és megpróbálják megállapítani, hogy az érintett volt-e” ebben a balesetben.

A frizbigolfpálya a tó körül terül el, de mindenhol ki van téve az úszni tilos tábla.

Az aligátorok szinte mindenhol megtalálhatók Floridában, ahol víz van. A vadvédelmi bizottság szerint 2019 óta nem volt halálos kimenetelű aligátortámadás az államban, bár néha megharapnak embereket és állatokat is.

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.