500 ezer forintjába került a merész gondolkodású ukrán mikrobuszosnak a különleges mikrobuszszállítás

idióta rekordok
2022 június 07., 05:26
comments 1

A visszafogottnak mondható „Túlsúlyos járműszerelvény a beregsurányi határátkelőhelyen” címmel számolt be a mellékelt fényképen is látható jelenségről a Police.hu.

A részletek szerint a beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2022. június 5-én 0 óra 50 perckor egy ukrán állampolgár az általa vezetett ukrán honosságú kisbusszal, ami a hozzá kapcsolt utánfutón egy másik mikrobuszt szállított.

A rendőrök megállapították, hogy a járműszerelvény súlya meghaladja a megengedett legnagyobb össztömeget. A balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, a 43 éves ukrán állampolgárságú járművezetővel szemben 500 000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

photo_camera Fotó: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.