Megtalálták a Balatonaligánál szombaton eltűnt két tizenéves fiú holttestét

tragédia
2022 június 07., 10:15

Két fiatal holttestét keresi a Balatonban a vízirendészet és a vízimentők, a fiúk Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre merültek el – írtuk korábbi hírünkben. A tizenéves fiatalokat napokig keresték különböző eszközökkel, majd kedden reggel – a Blikk híre szerint – Aligánál az egyik fiú holttestét megtalálták. A tényt a lapnak megerősítette Orbán Zoltán, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. Valamivel később a másik fiú holttestére is rábukkantak a közelben.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysághoz szombat este 19 óra 38 perckor érkezett bejelentés, hogy egy 17 és egy 18 éves bódvalenkei fiú eltűnt a vízben. Harmadik társukkal együtt indultak úszni a Balatonba, és már kifelé tartottak egy szörfdeszkába kapaszkodva, amikor ketten elmerültek. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített partra jutni, miután meghallotta a segélykiáltásait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.