Novák Katalin egy adag szegedi halászlevet vitt a cseh elnöknek ajándékba

gasztronómia
2022 június 07., 15:29
comments 9

„Sokszor fejtörést okoz, milyen ajándékot vigyünk a vendéglátónak. Amikor megtudtam, hogy Zeman elnök úr szereti a halászlét, nem volt kérdés, hogy mit viszünk. Örömmel fogadta. Természetesen szegedi!”írja a köztársasági elnök, Novák Katalin.

photo_camera Fotó: Novák Katalin/Facebook

A két elnök megerősítette, hogy a két ország elkötelezett a visegrádi négyek együttműködése iránt. Pedig a V4-eket mintha szétszakította volna az orosz-ukrán háború, a szlovák, a cseh és a lengyel miniszterelnök például Orbán nélkül ment Kijevbe is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.