Csontszilánkok miatt hívta vissza a lengyel löncshúst a Nébih

Idegen anyag, feltehetően csontszilánk miatt a területileg illetékes élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság visszahívta és kivonta a forgalomból a 300 grammos Agrico Löncshús konzervet. A löncshús Lengyelországból származik, a visszahívás a 2024. szeptember 24-ei minőségmegőrzési idejű, 300 grammos kiszerelésű konzervekre vonatkozik.

photo_camera Fotó: Lászlóné Pécsi Paula/Nébih

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az ezekkel az azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el. A hivatal javasolja, hogy a visszavételről és a vételár visszatérítésének lehetőségéről a vásárlás helyén érdeklődjenek. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.