Kilencből nulla esztergomi tudja, mikor született Orbán Viktor :(

személyi kultusz
2022 június 09., 16:46
comments 9

Amíg fideszes politikusok és influenszerek a Facebookon küldték Isten áldását Orbán Viktornak 59. születésnapja alkalmából, az esztergomi tévé riportere járókelőket kérdezett, tudják-e, kit ünneplünk május 31-én.

Bár senki sem vágta rá a miniszterelnök nevét, így is mindnyájan értesülhettek róla, ki védi éppen Brüsszelben a magyar rezsicsökkentést.

Az utca egyik embere úgy látta: „De jó! Hát, akkor megérdemli, nem? Csak hát dolgozik közben. Jaj, de aranyosak, igen”.

„Az jó. Jó neki. Jó, hogy meg tudta élni. Eddig. Ennyi” - vélekedett az utca másik embere, miközben a háttérben szólt a Happy Birthday to You.

Egy harmadik utcaembere pedig felvetette: „Isten éltesse, örülök neki, hogy ma tartja a születésnapját”.

Mint minden rendes születésnapon, felmerült az ajándék kérdése is.

  • „Bármi ajándékkal megtisztelné, ha megtehetné, vagy hogy áll a jelenlegi miniszterelnökhöz?
  • Hát... Nem."
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.