„Boldog születésnapot, Miniszterelnököm!”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak személyi kultusz
2022 május 31., 09:35
comments 28

Május 31. kedd van, Angéla és Petronella napja, az évből még 214 nap van hátra, ezen a napon született Brooke Shields, Clint Eastwood és Herczeg Márk kollégám, de ma ünnepli 59. születésnapját Orbán Viktor is. Azért, hogy utóbbiról senki és semmiképp se feledkezzen meg, sokat tesznek a fideszes politikusok és influenszerek.

Például Kubatov Gábor, a Fradi elnöke és a Fidesz pártigazgatója.

photo_camera Fotó: Facebook/Kubatov Gábor

Vagy Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki a köszöntése végére biggyesztett emoji szerint szinte már nemzeti ünnepként éli meg a miniszterelnök születésnapját.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt