„Boldog születésnapot, Miniszterelnököm!”

személyi kultusz
2022 május 31., 09:35
comments 27

Május 31. kedd van, Angéla és Petronella napja, az évből még 214 nap van hátra, ezen a napon született Brooke Shields, Clint Eastwood és Herczeg Márk kollégám, de ma ünnepli 59. születésnapját Orbán Viktor is. Azért, hogy utóbbiról senki és semmiképp se feledkezzen meg, sokat tesznek a fideszes politikusok és influenszerek.

Például Kubatov Gábor, a Fradi elnöke és a Fidesz pártigazgatója.

photo_camera Fotó: Facebook/Kubatov Gábor

Vagy Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki a köszöntése végére biggyesztett emoji szerint szinte már nemzeti ünnepként éli meg a miniszterelnök születésnapját.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.