A közszolgálati híradó weboldala “Ki mondta: Orbán Viktor vagy Clint Eastwood?” címmel közölt kvízt a miniszterelnök születésnapján

Média
2022 május 31., 07:16
comments 14

Orbán Viktor 59., Clint Eastwood 92. és Herczeg Márk 33. születésnapján az első két ünnepelttől vett idézetekből készített kvízt a hirado.hu. Ha valaki 5, 50 vagy 500 év múlva azt kutatja, milyen hely volt Magyarország 2022-ben, a "Ki mondta: Orbán Viktor vagy Clint Eastwood?" című anyag értékes forrás lesz neki.

A legjobb mondat belőle egyértelműen ez:

"Mindketten remek szónokok, és több ikonikus mondat fűződik a nevükhöz."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.