40 év után, James Bondtól vásárolta vissza a görkorcsolyáját egy kanadai nő

június 10., péntek 15:50

40 év után, teljesen véletlenül a saját tinédzserkori görkorcsolyájára talált rá egy nő a Facebook Marketplace-en.

Renée Forrestall művészetet tanít egy középiskolában, a kanadai Halifaxban. A hatvanadik szülinapján úgy döntött, évtizedek után újrakezdi a görkorcsolyázást. Vett is magának egy korit, de néhány napos használat után úgy döntött, hogy keres egy régebbi gyártmányú, használt párt, mert nem volt megelégedve az új korcsolya minőségével.

Pár nappal később talált is egy párt a Facebook Marketplace-en, amit egy James Bond nevű férfi hirdetett.

A vicces nevű eladó még egy dolog, a valódi meglepetés akkor jött, mikor a nő elment felpróbálni a korit: gyanúsan jól illett a lábára, és amikor megnézte, a saját nevét találta meg benne.

Kiderült, hogy Forrestall a saját tinikori görkoriját találta meg, amit negyven évvel korábban adott el egy garázsvásáron, és azóta is bánkódott utána.

„Az egész életem lepergett a szemeim előtt” - mesélte a felismerés pillanatáról a nő a Guardiannek. Azt mondta, sok fontos emlék kötötte a korcsolyához, amit 16-17 éves korában kapott az anyjától, azután, hogy elveszítette egy szerettét.

Forrestall és a lánya egy TikTok-videót is összeraktak a történetről, ezt már több mint egymillióan nézték meg.

Forrestall azt mondja, nincsenek nagy tervei a görkorcsolyázással:

„Annyit szeretnék, hogy megtanuljak rajta előre menni és kiegyenesedni anélkül, hogy elesnék” - mondta. „Csak azt szeretném, hogy újra tölthessek ezzel egy kis időt.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt