Ha meghallgatod, hogyan válaszolt a kocsija ennek a magyar autósnak, te is azonnal átállsz a hangvezérlésre!

június 10., péntek 11:42
17

András magyar autós és egy 2018-as Nissan Leaf birtokosa. András csütörtökön nagy lépést tett a korszerű felhasználóság felé, amennyiben kipróbálta az Android Auto nevű appot a kocsiban. Ez arra való, hogy az okostelefon bizonyos, autózás közben praktikusan használható appjait - telefon, navigáció, zene - tükrözze a kocsi kijelzőjére. És a képességei között van, hogy hangvezérlést is lehetővé tesz.

Amikor hősünk kipróbálta, hogy is megy ez a hangvezérlés, nem akart hinni a fülének a géprabszolga válaszait hallva. Újra próbálta, megint ugyanaz történt, erre felvette az egészet. Tessék:

András még ezeket mesélte:

"Feltoltam a videót a Nissan Leaf FB csopiba, és csupa boldog visszajelzés jött, hogy nekik is így beszél. Egy ismerősöm így reagált: Van, akinek működő hangvezérlése van, és van akinek vicces. Amúgy sem szeretem a hangvezérléseket, úgyhogy nagyon örülök, hogy nekem a vicces jutott."

Hogy mi a csodás jelenség oka? Egyelőre el sem tudom képzelni. András tippje:

"Szerintem ez ugyanaz a Google robothang, ami a fordítóban felolvassa a szavakat, a külföldit külföldi kiejtéssel, a magyart magyarral Lehet hogy összeakadt két funkció."

Ha tudod a választ, írd meg kommentben!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt