RTL: A K&H Bank és a lízingcégek jó része is áthárítja az ügyfelekre a különadót

gazdaság
2022 június 13., 17:47
comments 24
Bontják a KISZ KB egykori székházát, a K&H Bank volt irodaházát a XIII. kerületi Pozsonyi úton 2018. augusztus 27-én.
photo_camera Bontják a KISZ KB egykori székházát, a K&H Bank volt irodaházát a XIII. kerületi Pozsonyi úton 2018. augusztus 27-én. Illusztráció: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a K&H Bank – egy friss hirdetménye szerint – áthárítja az ügyfelekre a nagyobb tranzakciós illetéket.

A csatornának a lízingcégek szövetségének főtitkára is arról beszélt, hogy a lízingcégek többsége is ügyfeleivel fizetteti meg a kétszeresére emelt cégautóadót.

Orbán Viktor pénteken még azt mondta, „néhány kis stiklitől" eltekintve nem kell áthárításoktól tartani, a Ryanair ellen pedig fogyasztóvédelmi vizsgálatot indítottak, mert a légitársaság az utasaira terhelte az ún. extraprofitadót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.