Sharon Osbourne: Ozzynak súlyos, az élete hátralévő részét meghatározó műtétje lesz

popzene
2022 június 13., 13:27

Ozzy Osbourne-nak súlyos műtétje lesz, ami „tényleg meg fogja határozni az élete hátralévő részét” – nyilatkozta a felesége, Sharon Osbourne a Talk TV-ben. Azt mondta, Los Angelesbe utazik, hogy támogassa 73 éves férjét, aki évek óta mozgási problémákkal és Parkinson-kórral küzd.

Sharon és Ozzy Osbourne Beverly Hillsben 2015. szeptember 2-án.
photo_camera Sharon és Ozzy Osbourne Beverly Hillsben 2015. szeptember 2-án. Fotó: Frazer Harrison/Getty Images/AFP

Sharon Osbourne nem árult el további részleteket a műtétről, de Ozzy nemrég azt mondta, hogy nyakműtétje lesz. „Mostanában nem tudok rendesen járni” – mondta májusban a Classic Rock magazinnak. „Minden reggel fizikoterápián veszek részt. Valamivel jobban vagyok, de közel sem annyira, mint amennyire szeretnék ahhoz, hogy újra útra kelhessek.”

Ozzy 2003-ban megsérült egy quadbalesetben, majd 2019-ben elesett, és 15 csavart kellett behelyezni a gerincébe. Azt mondta, a műtét miatt idegsérülést szenvedett, és 2020-ban bejelentette, hogy Parkinson-kórral diagnosztizálták. „Nem halok bele a Parkinson-kórba. Életem nagy részében ezzel éltem együtt” – mondta.

2019-ben lábadozása közben elkészítette az Ordinary Man című albumot, ami a Black Sabbath egykori énekesének a legmagasabb helyezést elért szólóalbuma lett az Egyesült Királyságban és az USA-ban, mindkét országban a 3. helyezést érve el.

2020 februárjában lemondta észak-amerikai turnéját, hogy a kezeléseire összpontosítson. (Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.