Michael Fassbender indult a Le Mans-i autóversenyen, háromszor is ütközött

sport
2022 június 14., 13:51
comments 2

Négy év edzés után Michael Fassbender színész is elindult a 2022-es Le Mans-i 24 órás autóversenyen. 62 indulóból 51. helyen végzett. A Proton Competition csapatában egy Porsche 911 RSR-t vezetett, a verseny során háromszor vesztette el az uralmát az autó fölött.

Michael Fassbender a Porschéja mellett a szabadedzésen.
photo_camera Michael Fassbender a Porschéja mellett a szabadedzésen. Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER/AFP

Először a kvalifikáció során pördült meg és ütközött a szalagkorlátnak, de vissza tudott menni a boxba. Majd az éles verseny alatt kisodródott, miután kiszorították a pályáról, és csak hárompontos fordulattal tudott visszatérni a pályára. Aztán egy harmadik alkalommal ismét a kavicságyon találta magát.

link Forrás

„Ez egy fontos helyszín a világ néhány legjobb pilótájával, félelmetes velük együtt lenni ezen a pályán, szóval elég sok ezt mentálisan befogadni” - mondta Fassbender. (Crash)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.