Rasszista rohadékok - skandálták az angol szurkolók a magyaroknak a himnusz alatt

anglia
2022 június 14., 19:23

Nem indult békésen az angol-magyar meccs a Nemzetek Ligájában. A magyar himnusz alatt az angol szurkolók fütyültek és azt skandálták a Guardian beszámolója szerint, hogy “You racist bastards, we know what you are”, kb. "Rasszista rohadékok, tudjuk, mik vagytok".

link Forrás

Az ellenfél himnuszát az angolok rendszeresen kifütyülik, a skandálás viszont válasz arra, hogy a két csapat meccsén a magyar szurkolók egy része rendre kifütyüli az angolok antirasszista gesztusát, a térdelést.

A meccsen egyébként Sallai góljával a magyar válogatott szerzett vezetést, a vége pedig 4-0-s magyar győzelem lett.

link Forrás

Orbán Viktor ezúttal is a helyszínen tekinti meg a meccset.

photo_camera Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.