Kevin Spacey óvadék ellenében szabadon távozhatott a londoni bíróságról

bűnügy
június 16., 11:33
comments 1

Kevin Spacey csütörtök délelőtt állt a Westminsteri Bíróság elé, ahonnan óvadék fejében szabadon távozhatott. A 62 éves színészt három férfi vádolta meg szexuális zaklatással, Spacey mindent tagad.

Spacey-nek egyelőre nem kellett vallomást tennie a 2005 és 2013 között elkövetett állítólagos bűncselekmények miatt, a bíróságon mindössze fél órát töltött, mielőtt felajánlották neki, hogy óvadék ellenében távozhat. Legközelebb július 14-én kell megjelennie a bíróságon, ahol vádalku és tárgyalás-előkészítő meghallgatást tartanak.

Spacey ügyvédje a sajtónak csak annyit mondott, a színész „határozottan tagadja, hogy bármilyen bűncselekményt elkövetett volna”.

A színészt egy férfi ellen, 2005-ben elkövetett két rendbeli szexuális erőszakkal, egy férfi ellen 2008-ban elkövetett szexuális erőszakkal és beleegyezés nélküli behatolással, illetve egy férfi ellen, 2013-ban elkövetett szexuális erőszakkal vádolják. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt