Meghalt egy mexikói magánállatkert gondozója, miután benyúlt a tigris ketrecébe

baleset
2022 június 16., 05:29
comments 1

A nyugat-mexikói Michoacánban egy magánállatkert 23 éves gondozója a kerítésen keresztül akarta megsimogatni a tigrist, amikor az állat elkapta a kezét és megharapta. Az erősebb idegzetűek videón is megnézhetik ezt, ha a Daily Mail cikkére kattintanak. A férfit az eset után azonnal kórházba szállították, de az ott dolgozók szerint nem engedte, hogy amputálják a karját.

A férfi állapota cukorbetegsége miatt gyorsan romlott, végül szívrohamot kapott és meghalt.

A magánállatkert tulajdonosa a helyi médiának azt mondta, minden szükséges engedélye megvan ahhoz, hogy tigrist tarthasson, és hozzátette, hogy kifizette a gondozó orvosi költségeit is. Az nem derült ki, hogy korábban történt-e hasonló baleset ebben a magánállatkertben, ahol egy oroszlánt és egy krokodilt is tartanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt