Kikapott a BL elődöntőjében a Veszprém

sport
2022 június 18., 15:20

Nem jutott döntőbe a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében a Telekom Veszprém. A magyar csapat tizedszer játszott elődöntőt a Bajnokok ligájában, eddigi négy győzelme mellett immár hat veresége van.

Rasmus Lauge (középen), a Veszprém, valamint Branko Vujovic (b) és Artsem Karalek (j), a Kielce játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elõdöntõjében.
photo_camera Rasmus Lauge (középen), a Veszprém, valamint Branko Vujovic (b) és Artsem Karalek (j), a Kielce játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elõdöntõjében. Fotó: Kovács Anikó/MTI/MTVA

A Veszprém idén a lengyel Kielcével játszott az elődöntőben, és szenvedett 37:35 arányú vereséget. Vasárnap így délután negyed négykor a címvédő Barcelona és a német THW Kiel összecsapásának vesztesével játszhat a bronzéremért.

A szombati meccs legeredményesebb játékosa a lengyel Arkadiusz Moryto, valamint a Veszprém csapatkapitánya, Rasmus Lauge Schmidt volt egyaránt nyolc góllal. (Via MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.