Leváltanák Márki-Zayt a mozgalma éléről

POLITIKA
2022 június 18., 10:35
comments 26

Szombaton tartják a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) tisztújítását. A volt miniszterelnök-jelöltön kívül Magyar György ügyvéd és Deutsch Tibor, az MMM egyik tagja is elindul az elnöki posztért, írja a Magyar Hang.

Az elmúlt időszakban 120 új tagja lett a szervezetnek, de Márki-Zay szerint ennek nincs köze a tisztújításhoz, egyszerűen az országgyűlési választások előtt tagfelvételi moratórium volt érvényben. Azt mondta, az új tagok közt többen vannak, akik régóta kritizálják a vezetést, és éppen azért nem akarták későbbre halasztani a felvételüket, nehogy ez növelje az elégedetlenségüket.

photo_camera Magyar György 2018-ban Fotó: Urfi Péter/444

Márki-Zay szerint ellenfelei alapvetően kisebbségben vannak, de ügyes szervezéssel akár többségbe kerülhetnek a tisztújításon, amin szerinte az ezer fős tagságból nagyjából kétszázan fognak részt venni.

A mozgalomba az MMM által létrehozott Kossuth körök ajánlhatnak új tagokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.