Szinkront úsztak a szinkronúszók a budapesti vizes vébén

június 18., szombat 13:58

Pénteken szinte észrevétlenül megkezdődött a 2022-es vizes, vagyis úszó-, vizilabda- és műugró világbajnokság Budapesten, aminek a rendezési jogát februárban kapta meg Budapest, miután az eredeti helyszín, a japán Fukuoka a koronavírusjárvány miatt idén mégse vállalta a rendezést.

Az öt évvel ezelőtti budapesti vébéhez képest most elmaradt a hatalmas habosítás és hírverés, illetve a helyszínek se olyan extravagánsak, mint az akkor százmilliárdokból rendezett világbajnokság idején. Nem építettek külön óriás ugrótornyot a Batthyány térre, és a szinkronúszást se a Városligetben tartják. Így ugyan a háttér kevésbé, de a sportág továbbra is látványos, nézzék:

A brazil Fabiano Ferreira és Gabnriela Regly a szinkronúszó vegyes párosok selejtezõjében. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
A kazah Eduard Kim és Zhaklin Yakimova a szinkronúszó vegyes párosok selejtezõjében Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
A spanyol Emma Garcia és Pau Ribes a szinkronúszó vegyes párosok selejtezõjében. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
A szlovák Jozef Solymosy és Silvia Solymosiova a szinkronúszó vegyes párosok selejtezõjében. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt