Biden esése után Trump megfogadta, hogy ő aztán soha nem ül biciklire

agybaj
2022 június 19., 18:14
comments 7

Donald Trump volt elnök Joe Biden biciklis esésén gúnyolódott: American Freedom elnevezésű „turnéja” memphisi állomásán megfogadta, hogy soha többé nem száll biciklire. Még a kezét is felemelte, mint eskütétel közben szokás, amit a közönsége hangs kacajjal díjazott.

Ugyanígy fogadkozott Trump most is.
photo_camera Ugyanígy fogadkozott Trump most is. Fotó: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Korábban egy olyan összevágott videót is posztolt Truth Social nevű oldalán, ami azt mutatta, hogy a golfütőjével suhintott akkorát, hogy a labda fején találta a jeéenlegi elnököt, és attól esett le a bicikliről.

Joe Biden egyébként jól van. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.