Biden esése után Trump megfogadta, hogy ő aztán soha nem ül biciklire

agybaj
2022 június 19., 18:14
comments 7

Donald Trump volt elnök Joe Biden biciklis esésén gúnyolódott: American Freedom elnevezésű „turnéja” memphisi állomásán megfogadta, hogy soha többé nem száll biciklire. Még a kezét is felemelte, mint eskütétel közben szokás, amit a közönsége hangs kacajjal díjazott.

photo_camera Ugyanígy fogadkozott Trump most is. Fotó: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Korábban egy olyan összevágott videót is posztolt Truth Social nevű oldalán, ami azt mutatta, hogy a golfütőjével suhintott akkorát, hogy a labda fején találta a jeéenlegi elnököt, és attól esett le a bicikliről.

Joe Biden egyébként jól van. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt