Szentpéterváron beleeresztettek egy sorozatot Vlagyimir Putyinba, aki hivatalosan nem is Vlagyimir Putyin

háború
2022 június 19., 14:49
comments 10

Merényletet követtek el az orosz elnök-diktátor szobra ellen a szülővárosában, Szentpéterváron. A tettes egy ismeretlen szervezet, a köztársasági szocialisták aktivistája volt, az eszköz pedig nem Kalasnyikov – vagy valami hasonló –, hanem paintballpuska. Az akció azonban így is meglehetősen kockázatosnak tekintendő az orosz jogszabályok ismeretében. A putyini arcvonásokat viselő szobor hivatalosan Augustus római császárt ábrázolja, és a 2010-es évek végén került fel a Jevropa bevásárlóközpont homlokzatára.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.