Ben Stiller Kijevbe ment, ahol találkozott Zelenszkijjel

háború
2022 június 21., 04:21

Ben Stiller színész/rendező az az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának jószolgálati nagyköveteként ment Ukrajnába, ahol miután bejárta a Kijev környéki településeket, találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

A találkozóról videó is készült, amely szerint Stiller azt mondta Zelenszkijnek:

„Te vagy a hősöm.” A színész arról is beszélt, hogy „egy dolog ezt a pusztítást a tévében vagy a közösségi oldalakon látni”, de „más mindezt a saját szemünkkel látni. Az sokkal megrázóbb”.

link Forrás

Ben Stiller egy az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának Instagram-oldalán látható videóban is szerepelt, amiben miután közölte, hogy épp Ukrajnában van, úgy fogalmazott: „A háború és az erőszak az egész világon pusztít. Magától senki sem választja azt, hogy meneküljön otthonról.” Majd hozzátette, hogy minden embernek joga van ahhoz, hogy biztonságot keressen. (Hollywood Reporter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.