3200 embert nyaraltat Mészáros Lőrinc, 5 nap mindössze 1000 forintba kerül családonként

turizmus
2022 június 22., 10:22
comments 11

A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is mintegy 3200, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől szeptemberig a Mészáros Csoport jóvoltából – írja a Blikk. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels zalakarosi szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

A július elejétől szeptemberig tartó időszakban mintegy 3200 családos nyaralhat 5 éjszakás turnusokban, félpanziós ellátással. Az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

Az alapítvány idén is együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és az Egyszülős Központtal. A szálláshelyekre a két szervezet honlapján közzétett űrlap beküldésével lehet jelentkezni. Mindkét közhasznú szervezet 1000 forintos jelképes hozzájárulást kér családonként a résztvevőktől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.