A Szeged TV vármegyéző műsorvezetője iróniának szánta elköszönését

humor
2022 június 23., 07:09
comments 8

„Aki ismer, tudja, hogy milyen iszonyú büszke vagyok rá, hogy az egész pályafutásom során a mindenkori kormánnyal szembeni kritikai szemléletet képviseltem” – ezt Balogh Judit mondta a Telexnek, hozzátéve, hogy meglepte, hogy sokan vádolták meg szervilizmussal, miután szerdán a Szeged Tv Téma című műsorának végén a Csongrád-Csanád vármegyei nézőktől köszönt el.

Azt mondta, büszke rá, hogy elsőzött a vármegyézéssel, de azért felmerült benne, hogy „a legközelebbi vicchez a papír és a víz mellé odakészítek egy vicctáblát is, nehogy félreértsenek”.

link Forrás

Balogh szerint „ez nem egy megtervezett esemény volt”, a vármegyés javaslatról a műsor előtt pár perccel érkezett a hír, és az adásban is beszélgettek a főispánokról Jámbor Andrással, aki mondta, hogy készüljenek fel, nemsokára ők is Csongrád-Csanád vármegye lesznek. „Ez adta az ötletet az elköszönéshez” – mondta a Telexnek Balogh Judit, a Szeged Televízió műsorvezetője-hírigazgatója. Szerinte egy ilyen „mértékű irónia még épp belefért”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.