Csongrád–Csanád vármegye minden más vármegyét legyőzött a vármegyésedési sprintversenyben

idióta rekordok
2022 június 22., 09:20
comments 15

Balogh Judit, a Szeged Tv Téma című műsorának vezetője már a vármegye-tematika szárba szökkenésének első napján – azaz 2022. június 21-én – a Csongrád-Csanád vármegyei nézőktől köszönt el a program végén, íme:

Ezt a rekordot már senki nem veheti el tőle. A produkciót a Média 1 szúrta ki.

Hogy a kapcsolódó alkotmány- és törvénymódosításokat mikor fogadják el, azt pontosan még nem tudjuk, csak azt, hogy az ötlet a Fideszben és a kormányban sem tetszik mindenkinek.

Frissítés: rálátó források arra figyelmeztettek bennünket, hogy Balogh Judit nem szervilisen, hanem ironikusan vármegyézett, ezt indokolt szerintük aláhúzni; ebből is látszik, a humor roppant veszélyes üzem napjainkban!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.