Dobrev Klára szerint Orbán a Huxitot készíti elő az EP feloszlatásáról szóló javaslattal

POLITIKA
2022 június 23., 04:23
comments 26

Dobrev Klára (a DK képviselője az Európai Parlamentben) Facebookon reagált arra a kormánypárti határozati javaslatra, melynek egyik legfontosabb eleme, hogy az Európai Parlamentet a jelenlegi formájában fel kell számolni. Dobrev szerint ezzel a javaslattal Orbán „nyilvánvalóan a Huxitot próbálja előkészíteni”. Azt is hozzátette, hogy nem fogják hagyni a Huxitot, mert a magyarok uniópártiak.

Dobrev Klára 2021. októberében, még az EP alelnökeként
photo_camera Dobrev Klára 2021. októberében, még az EP alelnökeként Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A határozati javaslatról, melyet kedd este nyújtott be a parlamentnek Kövér László, Semjén Zsolt, Simicskó István és Kocsis Máté, Magyari Péter írt részletesen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.