Elszédült a melegtől, ezért lezuhant a pulpitusról, majd a mentő vitte el a vizes vébéről a pólómeccs bíróját

sport
2022 június 27., 07:44
comments 5
photo_camera Harvey Hindset elszállítják. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Folytatódnak a balesetek a budapesti vizes vébén. Ezúttal az este is intenzív forróság lehetett a ludas. A vasárnap esti Spanyolország–Kazahsztán női vízilabda-meccs főbírója, a curacaói Harvey Hinds nem sokkal a meccs vége előtt úgy megszédült - feltehetőleg a melegtől -, hogy lezuhant a pulpitusáról. Eközben megsérült a lába, így végül hordágyon, mentővel vitték kórházba. A lehengerlő, 14-1-es spanyol győzelemmel véget ért meccs pár percre félbeszakadt, majd végül egy német tartalék játékvezető ugrott be Hinds helyére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.