Bezár a Turbina Kulturális Központ, amíg nem kap engedélyt éjszakai rendezvényekre

KULTÚRA
2022 június 28., 16:52

A józsefvárosi Turbina Kulturális Központ bejelentette, hogy még mindig nem kapták meg az esti rendezvények tartáshoz szükséges engedélyeket, amik „nélkülözhetetlenek a fenntartható működés szempontjából”.

„Pedig termeink hangszigeteltek, intézményünk zárt területen működik, és fokozottan ügyelünk arra, hogy ne érje zajterhelés a környéket” – írják a szervezők, akik arra jutottak, hogy „az engedély kiállításáig a Turbina Kulturális Központ bezár”.

photo_camera Fotó: Görög Ákos/Turbina Kulturális Központ

„Bízunk benne, hogy a jelenleg is beadott kérelmünket a következő hetekben elfogadják, így ősztől a ház gyermekbetegségeit javítva, tele energiával kezdhetünk bele a következő klubszezonba veletek egy megújult, fenntartható Turbinában” – írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.