Fucsovics sima vereséggel már az első fordulóban kiesett Wimbledonban

sport
2022 június 28., 04:36
comments 1
Fucsovics Márton a stuttgarti ATP-tornán 2019 június 14-én
photo_camera Fucsovics Márton a stuttgarti ATP-tornán 2019 június 14-én Fotó: THOMAS KIENZLE/AFP

Három szettben, nagyon sima vereséget szenvedett Fucsovics Márton a wimbledoni nyílt teniszbajnokság férfiversenyének első fordulójában. Fucsovics a kazah Alekszandr Bublikkal játszott, és bár kettejüket csak 21 hely választja el a világranglistán, ez a játék képén nem látszott. Bublik az első szettet 6:1-re, a másodikat 6:2-re nyerte. A harmadik szettben 3:3-ig tartotta magát a magyar klasszis, ám ekkor Bublik megbrékelte, és így végül mindössze 84 perc alatt sima győzelmet aratott. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.