Megcsúszott a deszkán, vízbe pottyant az osztrák műugró

sport
2022 június 28., 06:37
comments 1

A FINA-világbajnokság műugró számainak 3 méteres selejtezőjét tartották hétfő délelőtt a Duna Arénában. A negyedik sorozatban az összetett verseny 20. helyén álló osztrák Dariush Lotfi eredeti terve szerint három és fél hátra szaltót követően érkezett volna a medencébe, de az ugrás előtt megcsúszott, a deszkáról a vízbe pottyant. A bakiról videó is készült.

photo_camera Az osztrák Dariush Lotfi lecsúszik a deszkáról a férfi 3 méteres műugrás selejtezőjében a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 27-én Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A hibát edzője is nehezen tudta megemészteni, fejét fogta az esés után. Természetesen nulla pontot kapott az ugrásra.

A műugrásban azért előfordulnak hibás ugrások, a 17 éves kanadai Cédric Fofana például a tokiói olimpián ugrott egy óriási hátast.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt