Megcsúszott a deszkán, vízbe pottyant az osztrák műugró

sport
2022 június 28., 06:37
comments 1

A FINA-világbajnokság műugró számainak 3 méteres selejtezőjét tartották hétfő délelőtt a Duna Arénában. A negyedik sorozatban az összetett verseny 20. helyén álló osztrák Dariush Lotfi eredeti terve szerint három és fél hátra szaltót követően érkezett volna a medencébe, de az ugrás előtt megcsúszott, a deszkáról a vízbe pottyant. A bakiról videó is készült.

Az osztrák Dariush Lotfi lecsúszik a deszkáról a férfi 3 méteres műugrás selejtezőjében a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 27-én
photo_camera Az osztrák Dariush Lotfi lecsúszik a deszkáról a férfi 3 méteres műugrás selejtezőjében a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 27-én Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A hibát edzője is nehezen tudta megemészteni, fejét fogta az esés után. Természetesen nulla pontot kapott az ugrásra.

A műugrásban azért előfordulnak hibás ugrások, a 17 éves kanadai Cédric Fofana például a tokiói olimpián ugrott egy óriási hátast.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.