Répássy: Még a nyáron jöhetnek a törvények, amik távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyermekektől

június 28., kedd 16:48
31

„A szülők jogait tovább kell erősíteni a gyermekvédelem tekintetében,” jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Mandinernek adott interjúban. Répássy Róbert hozzátette:

„Még a nyári ülésszakban kerülhetnek olyan javaslatok az Országgyűlés napirendjére, amelyek gyakorlatilag végrehajtják a referendumban meghatározott célokat, azaz távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyermekektől, az óvodáktól, az iskoláktól.”

Szerinte "ezekből a szabályokból fog egyébként világossá válni az is, hogy a referendum célja nem a szexuális kisebbségek elleni támadás volt." A beszélgetés során szóba került az Európai Ügyészség is, Répássy szerint egyáltalán "nem segítette volna a korrupció elleni küzdelmet" a szervezethez való csatlakozás.

„Olyan bürokratikus ez a szervezet, hogy a tagállami hatóságok sokkal hatékonyabban tudnak fellépni ilyen bűncselekményekkel szemben,”

mondta.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt