Répássy: Még a nyáron jöhetnek a törvények, amik távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyermekektől

POLITIKA
2022 június 28., 16:48
comments 31

„A szülők jogait tovább kell erősíteni a gyermekvédelem tekintetében,” jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Mandinernek adott interjúban. Répássy Róbert hozzátette:

„Még a nyári ülésszakban kerülhetnek olyan javaslatok az Országgyűlés napirendjére, amelyek gyakorlatilag végrehajtják a referendumban meghatározott célokat, azaz távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyermekektől, az óvodáktól, az iskoláktól.”

Szerinte "ezekből a szabályokból fog egyébként világossá válni az is, hogy a referendum célja nem a szexuális kisebbségek elleni támadás volt." A beszélgetés során szóba került az Európai Ügyészség is, Répássy szerint egyáltalán "nem segítette volna a korrupció elleni küzdelmet" a szervezethez való csatlakozás.

„Olyan bürokratikus ez a szervezet, hogy a tagállami hatóságok sokkal hatékonyabban tudnak fellépni ilyen bűncselekményekkel szemben,”

mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.