Boris Johnson szerint ha Putyin nő lenne, nem szállta volna meg Ukrajnát

háború
2022 június 29., 04:19
comments 4

„Ha Putyin nő lenne, ami nyilvánvalóan nem így van, de ha az lenne, akkor nem hiszem, hogy olyan őrült, macsó háborúba és erőszakos invázióba kezdett volna, mint ahogy tette azt. A toxikus maszkulinitás tökéletes példája az, amit Ukrajnában csinál”.

A brit miniszterelnök erről a ZDF-nek adott interjúban beszélt a G7-csúcstalálkozót követően, amelyen a nyugati vezetők ígéretet tettek arra, hogy a háború miatt arra törekednek majd, hogy megnöveljék Putyin és rezsimje számára a gazdasági és politikai költségeket.

Johnson ezután Madridba utazott a NATO-csúcstalálkozóra, ahol szorosabb együttműködésről és arról állapodtak meg, hogy növelik a magas készültségben tartott csapatok számát, illetve hogy megerősítik a katonai jelenlétet Észtországban. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.