NoÁr: Sosem kértem és nem is kaptam állami támogatást

POLITIKA
2022 június 29., 16:38
comments 10

„A noÁr soha nem kért és nem is kapott állami támogatást. Hoppál Péter állítása valótlan, aminek meglesznek a jogi következményei, helyreigazítást fogunk kérni, és ha kell, megyünk tovább!” - jelentette ki Molnár Áron a Népszavának.

„Olyan biztos nem lesz, hogy destruktív, utcai anarchistákat támogató okiratot aláírnék. Merthogy NoÁrt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta jelentős milliókkal és nagyobb összegekkel.”

- mondta a frissen kinevezett kultúráért felelős államtitkár a Pestisrácok videójában Molnárról. Hoppál szerint "az, aki kisodródik a szélsőségesség ezen perifériájára, az éljen meg a piacról, és ne álljon sorba állami támogatásért." Arra a kérdésre, hogy mit gondol a Csák János miniszter és Hoppál Péter államtitkár által eddig elmondottakról, ami a kultúrpolitikát, innovációt, kultúrharcot illeti, Molnár azt válaszolta, hogy

"kijelölték a Fidesz kulturális irányát. Engem ez hidegen hagy, mert avítt és korlátolt. Én a progresszív, friss, kompromisszum nélküli művészetben hiszek."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt