Hoppál Péter: A destruktív, utcai anarchistákat támogató NoÁr nem kap több állami támogatást

POLITIKA
2022 június 28., 17:29

„Olyan biztos nem lesz, hogy destruktív, utcai anarchistákat támogató okiratot aláírnék. Merthogy NoÁrt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta jelentős milliókkal és nagyobb összegekkel.”

- mondta a frissen kinevezett kultúráért felelős államtitkár a Pestisrácok videójában Molnár Áronról. Hoppál Péter szerint

az, aki kisodródik a szélsőségesség ezen perifériájára, az éljen meg a piacról, és ne álljon sorba állami támogatásért.

NoÁr számai közt olyan témák szerepelnek, mint

link Forrás

Hoppál beszélt arról is, hogy milyen kultúrpolitikát tervez megvalósítani Csák János miniszter mellett. Nemzetközi kitekintésben szerinte stabil bástyaként kell megsegíteni az európai civilizáció hanyatlását.

Mi lehetünk a kovásza Európának,

mondta.

link Forrás

A magyar társadalomban a kulturális gyökerek megerősítése a cél. Hoppál szerint

az elit kiszolgálása helyett a tömegkultúra kiszélesítésére van szükség.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.