Hoppál Péter: A destruktív, utcai anarchistákat támogató NoÁr nem kap több állami támogatást

POLITIKA
2022 június 28., 17:29
comments 34

„Olyan biztos nem lesz, hogy destruktív, utcai anarchistákat támogató okiratot aláírnék. Merthogy NoÁrt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta jelentős milliókkal és nagyobb összegekkel.”

- mondta a frissen kinevezett kultúráért felelős államtitkár a Pestisrácok videójában Molnár Áronról. Hoppál Péter szerint

az, aki kisodródik a szélsőségesség ezen perifériájára, az éljen meg a piacról, és ne álljon sorba állami támogatásért.

NoÁr számai közt olyan témák szerepelnek, mint

Hoppál beszélt arról is, hogy milyen kultúrpolitikát tervez megvalósítani Csák János miniszter mellett. Nemzetközi kitekintésben szerinte stabil bástyaként kell megsegíteni az európai civilizáció hanyatlását.

Mi lehetünk a kovásza Európának,

mondta.

A magyar társadalomban a kulturális gyökerek megerősítése a cél. Hoppál szerint

az elit kiszolgálása helyett a tömegkultúra kiszélesítésére van szükség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt