link Forrás

„Úgy voltam vele, hogy ha most már a hasamban van a gyerek, azon kell gondolkodnom, hogy jobb legyen”

video
2022 június 29., 17:59
comments 3
  • A mélyszegénységben élő családok körében nagyon sok gyerek nem fejezi be már a középiskolát sem, az pedig még ritkább, hogy le is érettségiznek.
  • Az iskolai lemorzsolódás legnagyobb veszélye a lányokra nézve, hogy gyerekük születik, és később már nem ülnek vissza az iskolapadba.
  • Az Igazgyöngy Alapítvány mentoráltja, Rostás Szandra viszont mindenáron szakápoló szeretne lenni, ezért a gyermekvállalás után újrakezdte a tanulást, és most már csak egy hajszál választja el a célja elérésétől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.