Bosszúból zaklatják a rendőrök a texasi anyát, aki rajtuk áttörve mentette ki a gyerekeit az iskolai lövöldözésből

külföld
2022 június 30., 05:39
comments 2

Angeli Gomez, az anya, aki a május végén történt iskolai lövöldözés alatt a rendőrökön áttörve berohant az épületbe, és kimenekítette a két gyerekét, azt állítja, hogy a történtek óta az uvaldei rendőrök követik és zaklatják őt és családját. Így torolják meg, hogy többször is kritizálta őket a médiában amiatt, hogy nem cselekedtek időben. Gomez ügyvédje, Mark Di Carlo közölte, hogy feljelentést tesznek a rendőrség ellen.

photo_camera Angeli Gomez két fiáért rohant be az iskolába Fotó: CBS News / Youtube

A nőt például nemrég félreállították a helyi rendőrök, és azzal vádolták meg, hogy illegális bevándorlókat szállít az autójában. Múlt héten háromnegyed órán keresztül a nő háza előtt állt egy rendőrautó, és Gomezre illetve az anyjára villogtak folyamatosan, amikor sétálni mentek. Az esetek miatt Gomez már nem is megy a fiaival együtt sehova, hogy ne lássák, a rendőrök követik és figyelik őket. Egy meg nem nevezett családtagját megkeresték a rendőrök, és megüzenték vele, hogy Gomez inkább ne beszéljen többet a médiának. (Via Jezebel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt