Egy édeshármas miatt tört ki 60 fős tömegverekedés egy üdülőhajón

július 1., péntek 6:45
18

A Carnival Magic nevű, New Yorkba tartó üdülőhajón tört ki egy hatvan fős tömegverekedés, aminek az egyik utas szerint az volt az oka, hogy egy pár szakított, miután kiderült, hogy az egyik fél részt vett egy édeshármasban.

A verekedésről készített videót az utas elküldte a Fox Newsnak, és elmondta, hogy körülbelül éjjel kettőkor kezdődött a verekedés a hajó ötödik emeletén található klubban.

A hajóutat szervező utazási iroda közleménye szerint a verekedés közel egy órán át tartott, és abban úgy hatvan ember vett részt. A videót készítő utas szerint arról, hogy egy veszekedés idáig fajulhatott, és ekkora káosz lett, egyértelműen a hajóutakat szervező Carnival Cruise biztonsági csapata tehet.

A biztonságiak végül a parti őrséget riasztották, hogy kísérjék a hajót egy manhattani kikötőbe, ahol aztán a New York-i rendőrök várták a verekedő utasokat. Az nem derült ki, hogy bárkit is letartóztattak volna. (HuffPost)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt