Egy édeshármas miatt tört ki 60 fős tömegverekedés egy üdülőhajón

ÉLET
2022 július 01., 06:45

A Carnival Magic nevű, New Yorkba tartó üdülőhajón tört ki egy hatvan fős tömegverekedés, aminek az egyik utas szerint az volt az oka, hogy egy pár szakított, miután kiderült, hogy az egyik fél részt vett egy édeshármasban.

A verekedésről készített videót az utas elküldte a Fox Newsnak, és elmondta, hogy körülbelül éjjel kettőkor kezdődött a verekedés a hajó ötödik emeletén található klubban.

link Forrás

A hajóutat szervező utazási iroda közleménye szerint a verekedés közel egy órán át tartott, és abban úgy hatvan ember vett részt. A videót készítő utas szerint arról, hogy egy veszekedés idáig fajulhatott, és ekkora káosz lett, egyértelműen a hajóutakat szervező Carnival Cruise biztonsági csapata tehet.

A biztonságiak végül a parti őrséget riasztották, hogy kísérjék a hajót egy manhattani kikötőbe, ahol aztán a New York-i rendőrök várták a verekedő utasokat. Az nem derült ki, hogy bárkit is letartóztattak volna. (HuffPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.