Pénzügyi döntés áldozata lett A besúgó című sorozat

tévé
2022 július 01., 05:00

Pénzügyi döntés áldozata lett húsznál is több sorozat, köztük A besúgó, illetve az Aranyélet 3. évada. Az HBO Max Magyarország sajtókapcsolati munkatársa, Pinczés-Pressing Ádám a 24.hu-nak megerősítette, hogy nem a magyar vagy a regionális vezetés határozott így, hanem az amerikai központban hozták meg a döntést. A besúgó és sok más sorozat június 29. szerda reggelre tűnt el nyom nélkül az HBO Max kínálatából.

Pinczés-Pressing azt mondta, nem helyi nézettségi okok indokolták a döntést – Magyarországon A besúgó volt az HBO Max legnézettebb műsora április-májusban –, de egyelőre nem tudják, hogy a most lekerült sorozatok visszakerülnek-e a streamingszolgáltató kínálatába.

Az HBO Max PR-menedzsere hozzátette, ettől még nem állnak le a lokális tartalmak gyártásával. Az is a héten derült ki, hogy saját gyártású, magyar realityt készítenek – amit Rubin Kristóf cége gyárt –, illetve további európai műsorok is tervben vannak.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.