Pénzügyi döntés áldozata lett A besúgó című sorozat

tévé
2022 július 01., 05:00
comments 33

Pénzügyi döntés áldozata lett húsznál is több sorozat, köztük A besúgó, illetve az Aranyélet 3. évada. Az HBO Max Magyarország sajtókapcsolati munkatársa, Pinczés-Pressing Ádám a 24.hu-nak megerősítette, hogy nem a magyar vagy a regionális vezetés határozott így, hanem az amerikai központban hozták meg a döntést. A besúgó és sok más sorozat június 29. szerda reggelre tűnt el nyom nélkül az HBO Max kínálatából.

Pinczés-Pressing azt mondta, nem helyi nézettségi okok indokolták a döntést – Magyarországon A besúgó volt az HBO Max legnézettebb műsora április-májusban –, de egyelőre nem tudják, hogy a most lekerült sorozatok visszakerülnek-e a streamingszolgáltató kínálatába.

Az HBO Max PR-menedzsere hozzátette, ettől még nem állnak le a lokális tartalmak gyártásával. Az is a héten derült ki, hogy saját gyártású, magyar realityt készítenek – amit Rubin Kristóf cége gyárt –, illetve további európai műsorok is tervben vannak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt