Órák óta áll vagy épp csak araszol a forgalom az M7-esen és környékén

július 3., vasárnap 11:34

Meghalt egy nő abban a balesetben, amely az M7-es autópályán történt Lepsénynél Budapest felé vasárnap délelőtt. A Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es km-nél átszakította a szalagkorlátot és áttért az ellentétes oldalra. A baleset a balatonfüredi csomópont után történt, a 84-es kilométernél. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért a forgalmat bizonytalan ideig megállították, több kilométeres torlódás alakult ki.

Az Útinform 12.15-kor közzétett jelentése szerint a 84-es km-nél a főváros felé a bent rekedt járművek egy sávon araszolva megindultak. Budapest irányába a rendőrök a 90-es km-nél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelik a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehet. A kiterelés mögött is óriási, 5-6 km-es a torlódás.

  • A 98-as Siófok-Sóstó csomópontnál is sokan hajtanak le a pályáról, ez az oka annak, hogy ott is több km-es az araszoló kocsisor a főváros irányába.
  • A 7-es főúton Lepsény térségében is megtorpan a kocsisor, torlódásra készüljenek!
  • A 71-es főúton, Balatonakarattya és Lepsény között is órási a forgalom, szakaszos torlódásra kell számítani.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt