A második negyedévben is csökkentek a Tesla eladásai

gazdaság
2022 július 04., 10:34
comments 8

Közel 18 százalékkal kevesebb autót adott el az első negyedévhez képest a második negyedévben Elon Musk elektromos autókat gyártó cége, a Tesla, szerepel a cég hétvégi közleményében. Két éven belül ez az első alkalom, hogy egymás utáni két negyedévben is csökkentek az eladások.

A járműgyártó szerint kedvezőtlenül befolyásolták az eladási adatokat a globális ellátási láncok folyamatos problémái, valamint az, hogy a Tesla sanghaji üzemében a gyártást egy időre fel kellett függeszteni a koronavírus-járvány miatt. Ennek ellenére a közleményben azt írják, hogy 2022 júniusában gyártották a legtöbb autót a cég történetében. (MTI, TechCrunch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.