Egy kanadai úszó szerint bedrogozták őt a vizes-vb utolsó éjszakáján

sport
2022 július 07., 07:54
comments 42

Mary-Sophie Harvey azt állítja, a budapesti úszó világbajnokság utolsó éjszakáján elkábították, kiesett neki 4-6 óra, másnap pedig bordaficammal, agyrázkódással és zúzódásokkal a testén ébredt.

Elmondása szerint az eset után kórházba került, ahol orvosok és pszichológusok vizsgálták ki, akik azt mondták neki, „ez gyakrabban történik mint gondolnánk”, illetve hogy „bizonyos szempontból szerencsés” volt, amiért megúszta egy bordaficammal és egy kisebb agyrázkódással.

Azt mondta, úgy gondolta, biztonságban van, és vele soha nem történhet ilyen, főleg ha a barátaival van.

Harvey a négyszer 200 méteres váltón lett bronzérmes a kanadai csapat tagjaként a budapesti vb-n.

A Fina egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.