Hiába hívta Zelenszkij, Orbán egyelőre nem megy Kijevbe

POLITIKA
2022 július 07., 13:20
comments 15

„Ha a miniszterelnök utazik Kijevbe, azt mindenféleképpen be fogjuk jelenteni” - válaszolta Gulyás Gergely miniszter, amikor arról kérdeztük, elfogadja-e Orbán Viktor az ukrán elnök meghívását. Újabb kérdésre azt mondta, „nem született egyelőre arról döntés, hogy a miniszterelnök Kijevbe utazzon.”

Orbán és Zelenszkij június 21-én telefonáltak egymással, de csak Zelenszkij beszámolójából derült ki, hogy kijevi látogatásra hívta Orbánt.

link Forrás

Gulyást kérdeztük többek közt az inflációról és arról is, miért duplázták meg Orbán fizetését, ha másoktól a nehéz gazdasági körülmények miatt türelmet kérnek.

Címlapkép: GABRIEL BOUYS/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.