Hiába hívta Zelenszkij, Orbán egyelőre nem megy Kijevbe

POLITIKA
2022 július 07., 13:20
comments 16

„Ha a miniszterelnök utazik Kijevbe, azt mindenféleképpen be fogjuk jelenteni” - válaszolta Gulyás Gergely miniszter, amikor arról kérdeztük, elfogadja-e Orbán Viktor az ukrán elnök meghívását. Újabb kérdésre azt mondta, „nem született egyelőre arról döntés, hogy a miniszterelnök Kijevbe utazzon.”

Orbán és Zelenszkij június 21-én telefonáltak egymással, de csak Zelenszkij beszámolójából derült ki, hogy kijevi látogatásra hívta Orbánt.

Gulyást kérdeztük többek közt az inflációról és arról is, miért duplázták meg Orbán fizetését, ha másoktól a nehéz gazdasági körülmények miatt türelmet kérnek.

Címlapkép: GABRIEL BOUYS/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.