A kormány szerint a szankciók hosszabbítják meg a háborút

propaganda
2022 július 08., 14:35
comments 31

40 másodperces videóval lepte meg a Rogán-műhely a kormányzati propaganda rajongóit. Ebben egy valahol zajló háborúról van szó, amit valakik vívnak valakik ellen, miközben háborús inflációt gerjesztenek.

De ennél is rosszabb a helyzet, mert jönnek másvalakik, aki szankciókat hoznak a valakik ellen, ezzel pedig meghosszabbítják a háborút és növelik az inflációt.

Mielőtt elviselhetetlenül nyomasztóan éreznénk magunkat, mintha nálunk állna sárban egy felfordított tank, átesünk a kormányzati Upside Downba, ahol minden színesre vált, és a világ legbátrabb embereinek a munkahelyét látjuk.

Részlet:

link Forrás

Sajnos hamar véget ér az idill, újra fekete-fehér lesz minden, rosszat tesz a lövöldözősdi:

De csak azért komorulunk el, hogy ezután újra színesben jelenjen meg a fekete-fehér válasz a nagy kérdésre.

A megoldás: egy nagyon hosszú asztal legvégén folytatott moszkvai békemisszió egy kézfogás, amihez vagy ez kellene, hogy az oroszok takarodjanak ki az országból, amihez semmi közük, vagy az ukránok fogadják el, hogy az országuk jó részét elfoglalják az oroszok. Mi abba már nem szólunk bele, hogy melyiket válasszák.

Íme az alkotás:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.